Over ons

Mijn naam is Sarita

Mijn naam is Sarita

Trotse eigenaar van Happydaysss

 

Wanneer en waar is het begonnen…
Begin 2014, ik weet het nog heel goed!
Op de zolderkamer daar ben ik mijn onderneming als nagelstyliste begonnen! Vaak zocht ik naar inspiratie als nagelstyliste en kwam in zomer 2014 een foto tegen van een prachtig juwelenboeket een bruidsboeket.  Echt een prachtstuk, zoiets had ik nog nooit eerder gezien!
Ik moest en zou er iets meedoen!

Als Nagelstyliste heb je een dankbaar beroep maar ook een gevaarlijk beroep, je werkt veel met stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor je gezondheid. Dat heeft me toen aan het denken gezet en uiteindelijk tot een beslissing geleid om te stoppen met mijn onderneming als nagelstyliste.

Zo is mijn 2e onderneming Happydaysss begonnen!

 

Over ons

Happydaysss  richt zich voornamelijk op handgemaakte bruidsboeketten van kunst en echte bloemen. In principe maken wij alles wat bij bruidswerk past, van boeketten tot aan bloemensieraden…

Niks lijkt onmogelijk!
Weet je het nog niet helemaal?!

Laat ons dan een voorbeeldboeket maken. Dat is een samenstelling van jouw gekozen kleuren, bloemen, decoraties en stijl naar eigen wens. Zo heb je een goed inzicht hoe je boeket eruit komt te zien en sta je niet voor verassingen! Klopt je samenstelling en geef jij ons je JA woord dan gaan wij over tot een compleet plaatje! Wel moet je aanbetaling binnen zijn alvorens we verder gaan. De aanbetaling is tevens ook je bevestiging van je bestelling.

Het is voor ons een grote eer als wij jouw bruidswerk mogen ontwerpen en creëren!

Onze kunstbloemen zijn van hoge kwaliteit en is nauwelijks te onderscheiden met het echte! De bloemen worden altijd met zorg geselecteerd of het nou om kunstbloemen gaat of echte bloemen. Je hoef je geen zorgen te maken, de levering vindt plaats zodra je 100% tevreden bent! Er worden foto’s en of video’s verstuurd voor eventuele aanpassingen tot we het gewenste resultaat bereikt hebben…

Samen laten wij je wensen en ideeën tot een prachtige uitdrukking komen en zal jouw boeket altijd uniek en persoonlijk blijven!