Trouwjurken

Trouwjurken van HappyDaysss
Aanvragen

Big is Beautifull and comes in all sizes!

Een ieder bruid verdient het om er prachtig uit te zien op haar grote dag

Je bruiloft is ook hoogstwaarschijnlijk het grootste feest dat je ooit zult geven en ook tegelijkertijd één van de duurste van je leven. Voor je het weet kunnen de kosten van jullie sprookjeshuwelijk hoog oplopen.

Om jullie kosten te besparen zijn wij begonnen aan een collectie Low budget bruidsjurken!

Vaak wordt een bruidsjurk maar een keer gedragen en dat is zonde daarom gaan bruidjes tegenwoordig steeds vaker voor een low budget bruidsjurk of ze huren er gewoon één!

Zo hebben wij een aantal jurken opgenomen in onze collectie, ze zijn niet alleen mooi maar ook nog eens betaalbaar!

De jurken beginnen vanaf 199,- tot een bedrag van 899,- euro.

Voor nu hebben we de maten 36 tot 46 maar de bedoeling is dat we helemaal over gaan naar de grote maten.

Maat 42 tot Maat 56

Welke bruidsjurk past bij mijn figuur?

Om te weten of een bruidsjurk je wel of niet staat is het belangrijk om te weten welke figuurtype je bent!

Ben je een A, H, V of Zandloper type?

A-vorm = peer figuur

Heupen breder dan schouders, van boven slank en van onder wat voller

Hier kan je je decolleté wat meer benadrukken dan je heupen en je bovenbenen.

Door te kiezen voor een v-vorm in de hals oog je wat langer, door schoudervullingen lijken je schouders breder. Ook kan je kiezen voor een pofmouw voor wat meer volume in je schouders. Je taille en je platte buik mogen ook wel wat aandacht krijgen. Door te kiezen voor een strapless (bal)jurk met een iets verlaagde taille en een wijd uitlopende rok, oog je ook langer!

 

H-vorm= rechthoek en smal figuur

Jouw heupen, schouders en taille lopen ongeveer in de zelfde lijn

Om wat meer rondingen te creëren, kun je kiezen voor een A-lijn trouwjurk met een lange taille. Het lijfje loopt net wat langer door dan bij een normale A-lijn en laat daarmee op een subtiele manier jouw taille zien. Door te gaan voor een v-hals lijk je ook langer. Gebruik geen schoudervullingen wel kan je voor een getailleerde jurk gaan die de nadruk op de taille legt waardoor deze beter tot zijn recht komt.

 

Om meer rondingen te creëren bij een recht figuur kan je bijvoorbeeld een jurk met off shoulder-mouwtjes proberen, hierdoor wordt het ook net wat speelser. Ook kun je kiezen voor een mooie Asymmetrische halslijn of een halter.

 

Heb je prachtige lange benen? Durf te gaan voor een korte bruidsjurk met wat volume, zodat jouw benen er nog mooier uitkomen. Smalle bruiden hebben vaak niet de meest indrukwekkende boezem. Kies dan liever geen strapless bovenkant, dan benadrukt je rechte lijnen alleen maar, tenzij je dat mooi vindt. Om je borsten wat groter te laten lijken kun je kiezen voor een trouwjurk met plooitjes bij de borsten.

 

V-vorm= bij een v vorm heb je brede schouders en smalle heupen ook wel een Appel figuur genoemd (boven voller dan onder)

Met een appel figuur is je taille niet je sterkste punt, maar je hebt waarschijnlijk wel een mooi volle buste en slanke benen. Kies hierbij voor een trouwjurk die bijvoorbeeld bewerkt is met details van kant of ruche om zo je rondingen te verhullen en voor een jurk die van onder mooi vloeiend naar beneden loopt.

Kies een strapless, A-lijn trouwjurk waarbij de nadruk op het rokgedeelte ligt, dit model is wijder aan de onderkant  maar het lijfje is iets lager in de taille. Een recht model in het bovenstukje zorgt ervoor dat je bovenlichaam langer lijkt.

Ga liever niet voor een prinsessenjurk (baljurk) waarvan je onnodig zwaar zal ogen.

Zandloper figuur= bij een zandloperfiguur heb je volle borsten, smalle taille en volle heupen.

De buste en heupen staan in verhouding en er is een taille, je hebt wel wat bredere heupen.

Iets om jaloers op te zijn!

Met jouw zandloper figuur kun je het nadruk het beste op je smalle taille leggen.

Veel stijlen zien er geweldig uit bij een zandloperfiguur!

Een strapless strak trouwjurk zoals een zeemeerminjurk staat je prachtig en komen je mooie vormen er veel mooier uit.

Een jurk met een decolleté model of een strapless (bal)jurk zal je ook schitterend staan. Ook bij bruidjes met een maatje meer zijn deze stijl jurken heel mooi!

 

Denk erom!

Trek alleen aan waar jij je goed in voelt en laat je niks wijs maken door wat anderen zeggen! Je hebt volle mooie buste maar betekend niet dat het in aandacht moet komen te staan wanneer jij dat niet wilt.